Meistä

Hei vaan !

Olemme Mainos- ja teippipalvelu Purboire Oy:n perustaja ja Yrittäjät, Anniina Kärki ja Johanna Järvinen. Haluamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi sivuillemme. Haluamme tarjota sinulle monipuoliset mainosalan tuotteet ja palvelut helposti ja nopeasti saman katon alta. 
Meiltä saat ystävällistä, ammattitaitoista, yksilöllistä ja kilpailukykyistä palvelua. 

Purboire Oy sai alkunsa keväällä 2020 ja lopulta monien eri vaiheiden kuten koulutusten, kurssien, neuvottelujen, hakuprosessien, mutkan ja kuopan jälkeen, minulla oli ilo ja kunnia aloittaa vuodenvaihteessa 2021 Päätoimisena Yrittäjänä, olen kuitenkin sitä mieltä että kaksin on kauniimpaa ja näin saatiin Johanna mukaan yrityksemme tiimiin yrittäjänä tammikuun lopussa. Vaikka yrityksemme alku onkin minun käsialaani, on Johannalla ollut tässä alusta lähtien paikka, jonka hän minun, yrityksemme ja teidänkin hyvät asiakkaamme onneksi lunasti.    
Johannan ja minun arvot ja periaatteet kulkevat käsi kädessä ja ne ohjaavatkin yrityksemme toimintaa. Voit siis luottaa että seisomme sanojemme takana. Meillä molemmilla on paljon annettavaa sinulle ja yrityksellesi niin luovuuden, innovatiivisuuden kuin rohkeuden myötä ja uskomme että yhdessä juuri sinun kanssasi, voimme tehdä ihmeitä ! 


Haluammekin kiittää teitä asiakkaat, yhteistyökumppanit, tukijoukot, perhe ja muut ihmiset taustalla siittä, että olette mukana, ilman teitä ei olisi meitä !

Purboire Oy on kasvuhakuinen yritys ja kehitämme liiketoimintaamme koko ajan. Teemme työtä tuote- ja palvelukehityksen kanssa ja investoimme alan uusimpiin laitteisiin pitkin vuotta. Meidän toimintaa ajaa asiakkaiden tarpeet ja niihin vastaaminen.

Kaikkea me emme itse pysty vielä tekemään ja siksi luotettavat yhteistyökumppanimme hoitaa puolestamme esim. valotaulujen tuotannon sekä osan mainos-ja liikelahjojen merkkauksesta, jotka totta kai saat meiltä edullisin hinnoin. Keskittämällä palvelut ja tuotteiden hankinnan meille, säästät rahaa ja aikaa mm. toimitusmaksuissa, tuotantoajoissa ja aloitusmaksuissa.

Olethan rohkeasti yhteydessä mikäli haluat kysyä meistä, yrityksestäni, tuotteistamme tai palveluistamme lisää, vastaan niihin mielelläni.

Etsimme tällä hetkellä sopivia liiketiloja ja palvelemme teitä siihen asti kotitoimistolta käsin Kuusamon Toranginahossa, jonne olet aina tervetullut, vaikka kahvikupposelle mikäli juuuri nyt ei olekaan yrityksemme tuotteille ja palveluille käyttöä. 

Nähdään !

Ystävällisin
Anniina Kärki

Rakasta sitä mitä teet, Tee sitä mitä rakastat