Meistä

Hei vaan !

Olen Mainos- ja teippipalvelu Purboire Oy:n ja tutummin MainosStar perustaja ja Yrittäjä, Anniina Kärki ja haluan toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi sivuillemme.
Haluamme tarjota sinulle monipuoliset mainosalan tuotteet ja palvelut helposti ja nopeasti saman katon alta. 
Meiltä saat ystävällistä, ammattitaitoista, yksilöllistä ja kilpailukykyistä palvelua. 

Purboire Oy sai alkunsa keväällä 2020 ja lopulta monien eri vaiheiden kuten koulutusten, kurssien, neuvottelujen, hakuprosessien, mutkan ja kuopan jälkeen, minulla oli ilo ja kunnia aloittaa vuodenvaihteessa 2021 Päätoimisena Yrittäjänä,    
Yrityksellämme on paljon annettavaa sinulle ja yrityksellesi niin luovuuden, innovatiivisuuden kuin rohkeudenkin myötä ja uskomme että yhdessä juuri sinun kanssasi, voimme tehdä ihmeitä ! 

Haluammekin kiittää teitä asiakkaat, yhteistyökumppanit, tukijoukot, perhe ja muut ihmiset taustalla siittä, että olette mukana, ilman teitä ei olisi meitä !

Purboire Oy on kasvuhakuinen yritys ja kehitämme liiketoimintaamme koko ajan. Teemme työtä tuote- ja palvelukehityksen kanssa ja investoimme alan uusimpiin laitteisiin pitkin vuotta. Meidän toimintaa ajaa asiakkaiden tarpeet ja niihin vastaaminen.

Kaikkea me emme itse pysty vielä tekemään ja siksi luotettavat yhteistyökumppanimme hoitaa puolestamme esim. valotaulujen tuotannon sekä osan mainos-ja liikelahjojen merkkauksesta, jotka totta kai saat meiltä edullisin hinnoin. Keskittämällä palvelut ja tuotteiden hankinnan meille, säästät rahaa ja aikaa mm. toimitusmaksuissa, tuotantoajoissa ja aloitusmaksuissa.

Olethan rohkeasti yhteydessä mikäli haluat kysyä yrityksestäni, tuotteistamme tai palveluistamme lisää, vastaan niihin mielelläni.

Nähdään !

Ystävällisin
Anniina Kärki

Rakasta sitä mitä teet, Tee sitä mitä rakastat