Toimitus- Ja Peruutusehdot

Tekijänoikeudet

Kaikki Purboire Oy:n toimittama aineisto mukaan lukien sekä asiakkaalle lähettämät tarjoukset, viestit ja vedokset sisältöinen että tämä sivusto kuvineen ja teksteineen on Purboire Oy:n omaisuutta eikä niitä saa ilman kirjallista lupaa jakaa, monistaa, kopioida, tulostaa tai ottaa käyttöön. Mikäli asiakas tai muu taho rikkoo tätä tekijänoikeutta on rikkojalla velvollisuus maksaa aiheuttamastaan vahingosta erikseen sovitulla tavalla vahingon suuurudeesta riippuen Purboire Oy:lle sakkoa.

Toimitus

Toimitamme tuotteet erikseen sovitusti 1-21 vrk kuluessa tilausvahvistuksesta. Toimitusaika on tavoitteellinen ja se voidaan muuttaa sopimuksen mukaan. Toimituksesta peritään toimituskulu.

Toimitustavat: Matkahuolto ja nouto toimistoltamme Kuusamossa. Toimitamme myös osan tuotteista veloituksetta Kuusamon alueella yritysasiakkaillemme.

Purboire Oy ei vastaa toimitusviivästymisistä tai virheistä toimitukseen ja toimitusaikaan, jotka ovat joko itse asiakkaasta tai Purboire Oy:n alihankkijoiden aiheuttamia. Purboire Oy ei myöskään vastaa viivästyksistä tai virheistä, jotka aiheutuvat äkillisistä ja ennalta-arvaamattomista syistä.

Peruutus

Räätälöidyt tuotteet voi peruuttaa ennen tuotteiden siirtämistä tuotantoon. Tuotteet siirtyvät tuotantoon kun asiakas vahvistaa tilauksen. Tuotteilla, jotka ovat jo siirretty tuotantoon ei ole peruutusoikeutta.
Noutamatta jättäminen ei estä laskutusta. Säilytämme tuotteita 3kk, jonka jälkeen noutamatta jätetyt ja maksetut tuotteet hävitetään. 

Tilausvahvistus lähetetään aina sähköpostitse asiakkaan erikseen ilmoitettuun osoitteeseen. On asiakkaan velvollisuus tarkistaa tilausvahvistus ja huomauttaa mahdollisista virheistä välittömästi. Asiakas ei voi vedota peruutus- ja riitatilanteessa tilausvahvistuksen saapumattomuuteen kun kommunikointi asiakkaan kanssa on tapahtunut sähköpostitse.

Joissakin tapauksissa tilausvahvistus voidaan poikkeuksellisesti lähettää asiakkaan ilmoittamaan matkapuhelimeen. Asiakkaan vastuulla on kuitenkin tarkistaa että puhelin pystyy vastaanottamaan pdf. Tiedostoja.

Maksu ja laskutus

Laskutamme kaikki yritysasiakkaittemme tilaukset toimitusta seuraavan 7 päivän sisällä (maksuehto 7 vrk) . Kun lasku on kokonaisuudessaan maksettu, siirtyy aineiston omistusoikeus maksajalle, ellei erikseen ole sovittu tai tilaus ja maksu eivät oikeuta aineiston omistajuuteen.  
Yksittäiset tilaukset sekä kuluttaja-asiakkaan tilaukset veloitamme tilauksen teon yhteydessä pankki- tai luottokortilla.  

Laskutamme ennakkoon kaikki yli 100,00 € ostokset seuraavanlaisesti: 

1000,00 € ostoista 50 %
2000,00 € ostoista 100 %
(kaikki tekstiilitilaukset laskutetaan 100 % ennakkoon sekä kuluttajille että yritysasiakkailta)

Alle 50 € laskutettavista ostoista perimme pienlaskutuslisän 10,00 € ja paperisista laskuista veloitamme 15,00 €. 

Maksamatta jätetyt laskut (3 huomautuslaskua) siirrämme suoraan kaikkine kuluineen ulosottoon. 

Takuu

Tuotteillamme ja palveluillamme on takuu, jonka lunastamisesta sovitaan aina erikseen asiakkaan kanssa. Takuun piiriin ei kuitenkaan kuulu asiakkaan itse aiheuttamat vahingot tai tuotteen ja/tai palvelun väärinkäytöstä aiheutuneet vahingot.

Rekisteriseloste löytyy tästä

Ensisijaisesti vastaanotamme laskut vain verkkolaskuina.

Laskutustiedot:

Verkkolaskuosoitteemme on :                                             003731694033
Y-tunnuksemme on:                                                           3169403-3
Verkkolaskuoperaattorimme on:                                        OpenText
Operaattorin välittäjäntunnus:                                          003708599126

mikäli yrityksellänne ei ole mahdollista laskuttaa sähköisesti, voit toimittaa laskun sähköpostilla
anniina.karki@mainosstar.fi
tai
postitse osoitteeseen Toranginkuja 1, 93600 Kuusamo